Isolatie nieuwbouw

Informatie over isolatie nieuwbouw:

Wanneer u een nieuw gebouw gaat bouwen, kunt u het beste al aan isolatie denken wanneer u het project begint te plannen. Door uw huis te isoleren voordat het wordt gebouwd, kunt u de waarde van uw woning jarenlang op peil houden. Het zal u ook comfortabel houden. En hoe meer u weet over isolatie, hoe minder duur het op de lange termijn zal zijn. Hieronder volgen tips voor het aanbrengen van isolatie in een nieuw gebouw.

Voordat u isolatie voor een nieuwbouw aanschaft, moet u beslissen wat voor soort materiaal u gaat gebruiken. Er zijn veel soorten isolatie voor een nieuwbouw, maar Icynene spray schuim is de beste keuze voor de bekleding. Battenisolatie werkt beter aan de binnenzijde van een buitenmuur. Het toevoegen van een laag glasvezel kan vochtproblemen in de toekomst voorkomen. Het zal ook uw maandelijkse energierekeningen verlagen en beschermen tegen warmteoverdracht. Info over isolatie nieuwbouw

Kennisbank over Isolatie nieuwbouw

De beste manier om isolatie aan te brengen is door samen te werken met een vakman. Er zijn vele soorten isolatie voor een nieuwbouw, maar er zijn bepaalde elementen die u moet overwegen. Een van de belangrijkste aspecten van het isoleren van een nieuw gebouw is de hoeveelheid lucht die erdoor naar binnen komt. Zorg ervoor dat u de luchtlekkage controleert voordat u een product voor dit doel kiest. Als u zich zorgen maakt over de hoeveelheid lucht die het huis binnenkomt, kunt u het beste een aannemer raadplegen die in deze zaken is gespecialiseerd.

Als je eenmaal hebt besloten om isolatie in een nieuw gebouw te installeren, moet je ervoor zorgen dat je weet waar je moet stoppen. Sommige materialen zijn effectiever dan andere, maar je moet er zeker van zijn dat je weet waar je aan begint. Een gekwalificeerde custom bouwer zal u kunnen helpen met het installatieproces. Een andere manier is om een professioneel isolatiebedrijf in te huren. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw huis goed geïsoleerd is. Als je de kosten van nieuwe isolatie overweegt, vraag het dan aan een gekwalificeerde aannemer.

Een isolatiesysteem van goede kwaliteit bestrijkt het hele gebouw, van het dak tot de fundering. De gevelbekleding moet worden verwijderd, en de isolatie op basis van schuim zal het huis afdichten. Als de dakranden van uw huis uit 1920 verkort of onbestaande zijn, moet u de gevelbekleding opnieuw installeren om een doorlopend afvoervlak te maken. Als u niet zeker weet wat te doen, kunt u gebruik maken van een combinatie van batt, spray schuim, en glasvezel.
Naast inblaasisolatie is cellulose ook een uitstekende optie voor nieuwe woningen. Dit type isolatie wordt het meest gebruikt in nieuwe gebouwen. Afhankelijk van het klimaat is het belangrijk om rekening te houden met de R-waarde van de cellulose en de dikte van het materiaal. Als het isolatiemateriaal niet voldoende is, kan een nieuwbouwwoning een hoogwaardige R-waarde nodig hebben. De beste plaats om cellulose aan te brengen is in de muren en op zolder.

Meer info over isolatie nieuwbouw nu op www.pluimers.be.

Tags

Advies Woningbouw Isolatie | Adviesgesprek Woningbouw Isolatie | Bouwtechnieken Isolatie | Isolatie Nieuwbouw | Leveranciers Isolatie Nieuwbouw | Leveranciers Isolatie Woningbouw | Minerale Isolatiewol |